Suoritamme kaikki kuljetukset luotettavalla ja nykyaikaisella kuljetuskalustolla. Kuljetusten turvallisuuden takaa laaja turvavarustelu ja säännöllinen huolto.  

Tiukoilla kuljetusmarkkinoilla haemme kilpailukykyä toiminnan laadullisten tekijöiden lisäksi kevyestä ja ekologisesta kuljetuskalustosta, joka on pitkälti asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti rakennettua.

 

Isotaloilla kaikkea kuljetustoimintaa seurataan, valvotaan ja ohjataan. Laatu- ja ympäristöjärjestelmä dokumentoivat kuljetusketjun kaikki osat tilausten vastaanotosta huoltoon ja toimitukseen asti.

Jatkuva kehitystyö ja laaduntarkkailu ylläpitävät kilpailukykyämme. Kuljetusliikkeemme on sitoutunut niin sisäiseen kuin ulkoiseenkin kestävään kehitykseen.

Työskennellessämme mm. vaarallisten aineiden kanssa turvallisuuteen ja ympäristöön liittyvät arvot ohjaavat kaikkea toimintaamme.
 

Kuljetusliike Aarni Isotalo Oy:n historia ulottuu vuoteen 1984, jolloin Aarni Isotalo perusti metallityöpajan Kuusjoella. 

Metallipajan ohella Aarni työskenteli kuljetusalalla ja vuonna 1988 Aarni aloitti oman kuljetusliike -toimintansa paikallisena polttoöljyn jälleenmyyntiyrityksenä.

Vuosien aikana yhden auton yrityksestä on kasvanut 20 auton monipuolinen kuljetusyritys.

Kahdessa kymmenessä vuodessa hankituista tiedoista ja taidoista hyödytte Te - asiakkaamme.
 

Aarni Isotalo: 

"Tervetuloa asiakkaaksemme!"

 

Kuljetusliike Aarni Isotalo Oy

Satamakatu 32
24100 SALO

puh. (02) 7347 400
fax (02) 7347 411
www.kuljetusliike.com


E-mail:

etunimi.sukunimi@kuljetusliike.com

 

Aarni Isotalo
puh. (02) 7347 455
gsm 0400-830 566
 

 

Viktoria Olup
polttoöljymyynti sekä kuljetukset
puh. (02) 7347 433
gsm 0400-744 510

 

Mikael Vesanen
ajojärjestelyt
puh. (02) 7347 466
gsm 0400-331 900

 

Minna Virta
laskutus
puh. (02) 7347 424
gsm 0400-448 355

 

Timo Svetkow
konttoripäällikkö
puh. (02) 7347 401
gsm 0400-613 511

Isotaloilla ylläpidetään ja kehitetään koko henkilöstön ammattitaitoa jatkuvasti.

Meillä huolehditaan siitä, että henkilöstöllä on riittävät tiedot, taidot ja välineet turvalliseen työskentelyn. Tapaturmien ehkäisyssä noudatetaan nollatoleranssia.

Erilliset kouluttajakuljettajat huolehtivat uusien kuljettajien koulutuksesta sekä esimerkillään edesauttavat turvallisten asenteiden omaksumista ja yhteishenkeä.

Meiltä kaikilta löytyy Tieturva- ja Työturvakortit.

  

Isotalo kehitti itselleen vuonna 2000 ISMO -Mobiilijärjestelmän, josta on tullut monelle muullekin suomalaisen ja eurooppalaisen kuljetusyrityksen oma järjestelmä. 

ISMO tulee sanoista "Isotalon Mobiiliverkko". 

Järjestelmällä pystymme seuraamaan, valvomaan sekä suunnittelemaan ja ohjamaan kuljetuksia ennennäkemättömän tarkasti. Autojen sijainnit, ajosuunnitelmat, kuljetut reitit ja matkat sekä kaikki muu kuljetuksia koskettava tieto on aina saatavissa reaaliajassa.

ISMO on toimiston ja
kuljettajan paras työkaveri.

ISMO:n toteutti

 

Asiakkaan on helppoa keskittyä olennaiseen liiketoiminataansa kun kuljetukset hoitaa Isotalo.

Sopimuskuljetusliikkeenä huolehdimme itsenäisesti teollisuuden, öljy-yhtiöiden, huoltoasemaketjujen, maatalouden sekä yksittäisten asiakkaiden kuljetuksista.

Kaiken kuljetussuunnittelun tekee ajojärjestelijä ja asiakas asioi toimiston kanssa. ISMO huolehtii tiedon välittymisestä aina autoon ja kuljettajalle asti.

Kuljetuksia suoritetaan tietysti asiakkaan aikataulujen mukaisesti mutta asiakkaan niin toivoessa huolehdimme itsenäisesti koko logistiikkaketjusta.

 

Kuljetusten aikataulua on helppoa noudattaa silloin kun kuljetuskaluston korjauksista ja huolloista huolehtii kuljetusliikkeen oma korjaamo.

Isotaloilla kuljetuskalusto on pitkälti omassa metallipajassa rakennettua, joten meiltä löytyy myös paras ammattitaito kuljetuskalustomme korjaamiseen.

Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta kuljetuskalustomme on asiakkaiden tarpeisiin sopivaa, kevyttä, nykyaikaista sekä tietysti turvallista ja toimivaa.

Korjaamo ja metallipaja pitävät kuljetuskaluston liikkeessä vuorokauden ympäri vuoden kaikkina päivinä.
 

Me - Aarni ja Pia Isotalo olemme sitoutuneet tästäkin eteenpäin kehittämään kuljetusliikettämme.

Kuljetusyrittämisestä on tullut elämäntapa. Tuntemamme vastuu ja asiakaspalveluhalukkuus ohjaavat kaikkia suorittamiamme kuljetuksia. ISMO - Isotalojen mobiilijärjestelmä - on meille tärkeä työkalu kuljetusliikkeemme pyörittämisessä.

Voimme ylpeinä kertoa työskentelevämme ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilökunnan kanssa.
 

Haluamme erottautua eduksemme. Kuljetuskalustossamme yhdistyvät asiakaspalvelu ja kustannustehokkuus.

Rakennamme jatkuvasti kuljetuskalustoa omassa pajassamme ja esimerkkeinä tuotekehityksestämme ovat mm. hydrauliset kartiotappikiinnikkeet kaikissa kuorma-autoissamme.

Innovatiivisuudestamme kertovat rakentamamme alumiiniset juurikkaankuljetuslavat sekä Suomen ensimmäiset kartiotappikiinnitteiset säiliöperävaunut.
 

Kuljetusliike Aarni Isotalo Oy - Satamakatu 32, 24100 SALO, puh. (02) 7347 400, fax (02) 7347 411,  etunimi.sukunimi@kuljetusliike.com